Over ASC

De Aluminium Scaffolding Company, ofwel de ASC Group, richt zich wereldwijd op de productie, productinnovatie, lease en verkoop/verhuur van klimmaterialen in de breedste zin van het woord.

De ASC Group kent meerdere merken en productgroepen met één gezamenlijk doel: service, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid bieden. De oprichters en grondleggers van de ASC Group hebben hun ruime praktijkervaring dan ook weten om te zetten in degelijke en eenvoudig toepasbare producten voor de eindgebruiker, zonder daarbij veiligheid en innovatie uit het oog te verliezen.

De ASC Group beschikt over ruim 300 dealers, alsook joint ventures en eigen vestigingen over de hele wereld, maar blijft op zoek naar vakmensen die de producten willen vertegenwoordigen (zonder overaanbod te creëren). ASC ondersteunt en begeleidt zijn dealers op alle mogelijke manieren. ASC heeft alles in eigen huis: van ontwikkeling, ontwerp, berekeningen, keuringen, productiefaciliteiten, reparatie en onderhoud tot aan de servicedienst en aftersales. ASC staat altijd open voor suggesties en hoopt u telkens weer van dienst te kunnen zijn.

De ASC Group wenst u veel werkplezier met uw producten.

logotjes-website-copy (3)