Zoeken

ASC Group branchewinnaar bij De Succesfactor

Rotterdam – De onderneming ASC Group is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Ladders en Steigerbranche. Met een zeer sterke positionering heeft ASC Group zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.

 

Het bedrijf kenmerkt zich doordat ze haar grote kennis  van  de ladder- en steigerbranche en haar klantgerichte aanpak uitstekend met elkaar weet te combineren. Hierdoor weten zij een grote mate van klanttevredenheid te bereiken. De Nominatiecommissie ziet in ASC Group een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt en is van mening dat zij met recht genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award.


Opmerkelijk onderscheidend vermogen

Tot een van de leidende bedrijven in haar branche is ASC Group  in korte tijd uitgegroeid. Door de grote mate van innovatie die het in alles aan de dag legt onderscheidt zij zich. Het bedrijf is in staat voor elke situatie een passende oplossing te bieden door een zeer breed scala aan allerlei ladders, steigers en trappen die zij tot haar beschikking heeft. Het assortiment is dus ook zeer groot: kamersteigers, rolsteigers, telescoopladders, reformladders hoogwerkers etc. in alle soorten en maten, maar men maakt ook tal van maatwerkproducten, zoals loopbruggen, bootsteigers, verrijdbare trappen etc. en speciale producten voor evenementen, zoals  reclamezuilen, trussen en podiumoverkappingen. Het bedrijf verkoopt ook gebruikt materiaal en verhuurt ladders en steigers. Ook bijzonder is dat men over een mobiele werkplaats beschikt,  waar ervaren aluminiumlassers 24/7 allerlei reparaties en keuringen kunnen verrichten.

Positie in de markt

Het bedrijf is opgericht in 2000 en heeft zich gevestigd in Etten-Leur maar is ook internationaal actief met tientallen dealerbedrijven in  Nederland, België en Duitsland. Verder heeft het bedrijf  in tal van andere Europese landen en zelfs “The USA een goede positie binnen de markt door haar unieke hangbrug Installaties welke van grote waarde zijn voor het bedrijf . De uitstekende reputatie van het bedrijf in de branche is wat opvalt bij de Nominatiecommissie. Door met haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in een markt die continue in beweging is, weet ASC Group haar concurrenten vaak een slag voor te zijn.

 

Over de Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

 

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de nationale Business Succes Award.

 

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

 

Bron: De succesfactor

 

ASC Group bij De succesfactor